Na-De Atech 2024’e katılıyor

Na·De her yıl olduğu gibi bu yılda “Fuar İçinde Fuar deneyimi” felsefesiyle 2024 Atech 7. Uluslararası Akıllı Bina teknolojileri, Elektrik Aydınlatma ve Elektronik Fuarı’nda yerini alıyor.

Türkiye’nin ilk yerli hareket sensörü üreticisi olma gururuyla Na·De; Sensör ve Sensörlü aydınlatma, İnterkom ve Haberleşme, Aydınlatma ürünleri, Yangın Algılama Sistemleri geniş bir ürün yelpazesi ile sektör paydaşlarıyla buluşmanın heyecanını yaşamaktadır.

2024 Atech fuarı tüm ziyaretçilerine Na·De’ nin geçmişten bu güne taşıdığı “Ar-Ge Merkezi” statüsü ve “Yerli Üretici” olmanın sağladığı avantajlarıyla ürün çeşitliliğinin yanında birçok sektör paydaşının dile getirdiği ürün kalitesini daha yakından görme fırsatını vermektedir.

Sensörlü aydınlatma alanındaki acil kitli, radar sensörlü, led li ürünlerinin yanında piyasa ihtiyaçlarına göre geliştirilmiş hareket sensörü ürünlerinin de yer alacağı standımız da aydınlatma sektörünün taleplerine göre geliştirilmiş olan aydınlatma çözümlerini görmek mümkün olacaktır. Yüksek tavan armatürleri, steril ortam armatürleri, geniş alan aydınlatma için projektör armatürleri, tezgâh ve ayna üstü aydınlatma için ralina armatürler, ofis için led panel armatürler ve downlight’ler, bant armatürler, sokak ve cadde aydınlatma için armatürler, acil yönlendirme ekipmanları, acil aydınlatma kitleri gibi geniş bir yelpazede Aydınlatma, Sensör ve Sensörlü Aydınlatma çözümlerini paydaşlarının beğenisine sunacaktır.

Bina iletişim sistemleri alanında sektörel ürün perspektifini oldukça geniş tutan Na·De, DT-8 ve CAT 6 kablolama yapısına uygun yenilikçi analog ve IP tabanlı görüntülü interkom sistemleri yanında yurt içi ve yurt dışında beğeni görmeye devam eden sesli interkom sistemlerini ziyaretçileri ile buluşturacaktır.
Yangın güvenliği alanında Konvansiyonel sistemler ile birlikte, ihtiyaç doğrultusunda senaryoların oluşturulabileceği IFS7002 ve 700M serisi modüler, printerli, adreslenebilir yangın algılama ve uyarı sistemlerimizi de projelerde kullanım alanında daha detaylı bilgi paylaşma olanağı sağlayacaktır.

Na·De sektörel olarak sunulan çözümlerin ilk elden tanıtıldığı 2024 Atech fuarında, kullanıcı odaklı, güvenilir üretici, güvenilir tedarikçi, güvenilir satış ve satış sonrası hizmetler alanında karşılıklı görüş alışveriş sağlama için tüm paydaşlarını standına davet etmektedir.

2-5 Ekim 2024 tarihinde Atech 7. Uluslararası Akıllı Bina teknolojileri, Elektrik Aydınlatma ve Elektronik Fuarı’ nda görüşmek dileği ile